Voorlopige indeling jeugd ST:Reunie/GSV’63 seizoen 2019-2020

Samen met de selectietrainers van de verschillende leeftijdsklassen heeft de VTZ van ST:Reunie/GSV’63 een voorlopige indeling gemaakt van de teams zie zijn ingeschreven voor het seizoen 2019-2020. Deze voorlopige indeling kan worden bekeken door hier te klikken.

We willen benadrukken dat het een voorlopige indeling betreft. De definitieve indeling volgt na de voorbereiding die begint op 19 augustus aanstaande tot de start van de competitie op 21 september aanstaande.

Daarnaast zijn we heel blij dat komend seizoen de JO9, JO10 en JO11 iedere dinsdag techniektraining krijgt onder leiding van Geri Elschot. Deze training zal worden gegeven op basis de Wiel Coerver methode en is gericht op bal beheersing, techniek en spelcreativiteit.

Tot slot zijn we ook heel blij te melden dat de volledige trainersstaf van ST:Reunie/GSV’63 komend seizoen zal worden begeleid door de Peter Jansen Voetbalplus, zodat ook de trainers zich verder kunnen ontwikkelen om kwalitatief hoogstaande en afwisselende trainingen te kunnen verzorgen.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie en graag tot de 1e training!

VTZ ST:Reunie/GSV’63