André Voortman en Dennis Arentsen nieuwe hoofdtrainers GSV ‘63

Met ingang van het seizoen 2016-2017 zullen André Voortman en Dennis Arentsen samen als trainer aan de slag gaan bij GSV’63.

André heeft al de nodige jaren ervaring als trainer, hij was 4 jaar de hoofdtrainer bij Sportclub Haarlo en een aantal jaar trainer van het tweede elftal bij Sportclub Rekken. Dennis is bezig met de afronding van zijn trainersdiploma TC3. Voor Dennis is dit het eerste seizoen dat hij verantwoordelijk is voor de training en coaching van een eerste elftal. Hij is trainer geweest van de dames 1 van Haarlo en Sportclub Neede.

Dennis en André kennen elkaar goed van de periode dat André trainer was in Haarlo, Dennis was daar elftalleider. Samen hebben ze de ambitie om de ingezette stijgende lijn van onze huidige trainer Gerard Magendans voort te zetten.

Dennis en André zullen een nieuwe impuls geven aan de kwaliteit van onze selectie en samen zorgen voor een juiste balans tussen prestatie en plezier in het voetbalspel. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in beide trainers en wensen ze het komend seizoen veel succes.