Veel blije gezichten tijdens het zaalvoetbaltoernooi!

Het jaarlijkse “Berkelland” toernooi   was dit jaar een groot succes.  Het toernooi wordt al ruim 20 jaar georganiseerd door verenigen EGVV, DEO, Haarlo/ Noordijk en GSV’63.  Gezelligheid, spelplezier en sportiviteit staan hierbij centraal.

Het  werd vandaag prijzenregen voor vv Reunie GSV ’63.

JO9/10:
Het toernooi had net als voorgaande jaren een goede opkomst en begon om 9.00 uur met  drie mix teams van de jongens onder 9 en 10. Team 3 behaalde de derde plaats.

JO8 en JO11:
Om 11.15 uur  was de aftrap aan de jongens onder 8 en 11.  Er waren driee teams, één  jongens onder 8  en twee bij jongens onder 11. Alle drie teams stonden in de finale. JO8 verloor nipt de finale. De finale tussen beide teams onder 11 werd met 2-0 gewonnen door team 1.

JO13:
Omstreeks 13.30 uur werd er bij onder 13 gevoetbald. Bij de jongens onder 13 waren er maar liefst 5 teams, . Er werd gestreden in twee poules. Het waren “onze jongens” die winnaars werden. In onderlinge spannende finale werd het uiteindelijk 2-1.

JO15 en MO15:
Zij waren de laatste wie mochten aftrappen vandaag. Bij jongens onder 15 was er één team. Met een half uur vertraging mochten de meiden ook eindelijk voetballen. Er waren twee teams, zij voetbalde in één poule. Team 1 stond uit eindelijk eerste in de poule en het andere team netjes een tweede plek.