Presentatie nieuwe tenue UNO’21

UNO’21 heeft haar nieuwe tenue en nieuwe sponsoren aan het grote publiek getoond. Sponsoring vormt een brede basis voor een gezonde financiële vereniging zodat contributie voor (jeugd)leden geen struikelblok vormt om lid te kunnen worden. Bedrijven uit het MKB zijn daarom essentieel ter ondersteuning van een lokale vereniging. “Trots en dankbaar zijn we te kunnen melden dat een aantal bedrijven zich nu al bereid hebben verklaard UNO’21 financieel te ondersteunen. Als eerste een tweetal bedrijven die zich als hoofdsponsor aan UNO’21 gaan verbinden: OVM Onderlinge Verzekeringen. Een bekende regionale speler in de particuliere, zakelijke en agrarische verzekering- en hypotheekmarkt met kantoren in Borculo, Neede en Winterswijk. UNO’21 (Uut Naoberschap Ontstaon) en de slogan “Goed voor elkaar” van OVM is een uitstekende match. OVM Onderlinge Verzekeringen was reeds sponsor bij de verschillende hoofdverenigingen maar de directie van OVM en Noud Smit in het bijzonder heeft het initiatief rondom UNO’21 direct ondersteund”. Laat Peter Brugman van UNO’21 trots weten.

Klimaatfonds Nederland
De tweede hoofdsponsor is lokaal minder bekend, maar niet minder aanwezig. Klimaatfonds Nederland is een 100% Nederlands investeringsfonds opgericht met als doel de realisatiegraad van Nederlandse zonne-energieprojecten te vergroten, om daarmee klimaatverandering tegen te gaan en betaalbare en schone energie beschikbaar te maken voor iedereen. In de gemeente Berkelland zijn zij eigenaar van enkele zonneparken. 

Naast deze 2 hoofdsponsors die prominent op het nieuwe tenue zullen komen te staan, zal ook Meilink Securing Value op het nieuwe tenue te zien zijn als subsponsor van UNO’21. Meilink is van lokaal bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Any Challenge, any time gelijk aan de uitdaging bij UNO’21 altijd denken in oplossingen.

Verder hebben onderstaande bedrijven zich bereid verklaard trainingspakken en/of sporttassen voor de jeugd te gaan sponsoren.
– Adfizi
– Beltman Bouw
– COOP
– Riethorst bouw- en metselbedrijf
– Fyrtuoos
– Pins and More
– Teamsportfabriek

“Een oprecht dankjewel aan al deze bedrijven is op zijn plaats! Er is echter nog ruimte voor enkele sponsoren. Dus wilt u met uw bedrijf ook een steentje bijdragen aan de nieuwe jeugd voetbalvereniging van Borculo e.o. neem dan contact op met UNO’21”.