Doe mee aan de SamenLoop voor Hoop

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 wordt in Berkelland de SamenLoop voor Hoop gehouden, een uniek en bijzonder, 24 uur durend wandelevenement met een lach en een traan. Georganiseerd door vele lokale vrijwilligers waarmee aandacht wordt gevraagd voor en gegeven aan de ziekte kanker. Met als doel om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en ook om met elkaar verdriet te delen, het leven te vieren en iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker te laten voelen “dat men er niet alleen voor staat”.
Want iedereen verdient een “morgen”.

Wij willen – samen door en met de deelnemende teams – zo zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding (geen kosten en 100% opbrengsten van elke euro, zodat daadwerkelijk alle geld gaat naar het doel).

De Burgemeester van Berkelland is ambassadeur van de Samenloop voor Hoop: “Als ambassadeur van de Samenloop voor Hoop Berkelland wijs ik graag op het belang van dit sympathieke evenement voor de KWF. Laten wij het de aandacht geven die het verdient en er samen (organisatie, veel vrijwilligers, gemeente Berkelland en het bedrijfsleven) een succesvol evenement van maken. Met vriendelijke groet: Burgemeester van Berkelland, Joost van Oostrum”.

De Samenloop voor Hoop wordt Berkelland breed georganiseerd en om deze nader te promoten willen wij in de diverse kernen een informatieavond houden.Voor verenigingen, organisaties en belangstellenden in Ruurlo is deze gepland op:

Woensdag 16 maart 2016
Aanvang 20.00 uur in de kantine van de v.v. Reunie

Waarvoor wij bestuur  en belangstellenden binnen uw vereniging van harte uitnodigen. Tijdens deze bijeenkomst wordt naast algemene informatie een uitleg en toelichting gegeven op:

  • de mogelijkheden om in teamverband mee te doen aan de estafetteloop;
  • de kinderloop (wandelen 24 minuten);
  • de actie van kaarsenzakken in relatie met de kaarsenceremonie;
  • onze eregasten, de survivors.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de bijgevoegde digitale folder: “Berkelland loopt mee. En staat stil bij kanker”.

Mochten er alvast vragen enz. zijn, aarzel niet contact met ons op te nemen.
Telefoon secretariaat: telefoon 06-51407245 (Henny Boevink) en E-mail: berkelland@samenloopvoorhoop.nl

Graag toe ziens op de hiervoor genoemde datum, iedereen is welkom.

Arthur Heister
(voorzitter KWF afdeling Berkelland)

 

Poster SamenLoop voor Hoop _volwassenen_Berkelland 2016 Kinderposter 14-1-2016folder samenloop