Club van 50 in de Clubkrant

Feyenoord, Ajax, PSV, FC Twente, G.A. Eagles, De Graafschap, noem elke willekeurige andere voetbalvereniging uit de Eredivisie, Jupiler League, 1ste en 2e Divisie of ze hebben een businessclub. En allemaal kennen ze ook een of meerdere supportersverenigingen.

 

Bij GSV’63, uit het mooiste dorp van Gelderland Geesteren, noemen we dit anders. GSV’63 heeft een Club van 50!

Wat is dat eigenlijk, de Club van 50? Wie zijn dat?

 

Wij zijn de Vrienden van GSV’63, zijn betrokken bij het voortbestaan van de voetbalvereniging, onderkennen het belang in een kleine dorpsgemeenschap en dragen de vereniging een warm hart toe. Naast dat warme hart steunen we de vereniging ook financieel. Ieder lid van de Club van 50 doneert elk jaar € 50,-.

 

Het totaalbedrag wordt besteedt aan materiele zaken waarvoor de voetbalvereniging zelf geen financiële middelen beschikbaar heeft. Aspecten die wel noodzakelijk zijn om de vereniging leefbaar en aantrekkelijk te houden.

Wat er aangekocht wordt, bepalen de leden van Club van 50. De mogelijke ideeën kan echter ieder lid van GSV’63 aandragen.

 

Op deze wijze zijn er de afgelopen jaren al meerdere grote donaties gedaan zoals:

  • Trainingsmateriaal voor de jeugdafdeling
  • Trainingstenues voor alle jeugdleden
  • Geluidinstallatie in de kantine en rondom hoofdveld
  • Televisie(s) en lichtkrant in de kantine
  • Gereedschap voor de VUT-ploeg
  • Zitmaaier
  • Automatische roldeur in de nieuw opgerichte VUT-loods
  • Railsysteem voor de reclameborden rondom het hoofdveld

 

Naast de grootste sponsor van GSV’63 zijn we ook, althans proberen we ook een gezellige club te zijn. Zo staat er elk jaar minimaal een activiteit op het programma. Zo hebben we de laatste jaren o.a. een bezoek gebracht aan het trainingscentrum van Festool, producent van elektrisch gereedschap en een rondleiding gehad in de Stadsbrouwerij Cambrinus in Zutphen met aansluitend een tocht met de Fluisterboot over de Berkel in Zutphen. Ook voor 2018 staan er weer de nodige activiteiten op de kalender.

 

Ben je nog geen lid, maar voel je je aangesproken door bovenstaande verhaal. Meldt je dan vandaag nog aan via Clubvan50@gsv63.nl.